Разпродажба!
2018-2019

Промо кашон Руевит

Съдържа:

1 бр.  Булвайн Шардоне

1 бр.  Булвайн Ризлинг

1 бр.  Булвайн Розе

1 бр.  Булвайн Каберне Совиньон

1 бр.  Булвайн Мерло

ПОДАРЪК –  Лимитирана серия Мерло

Безплатна доставка до офис на  куриерска фирма СПИДИ.

63.90 лв.

Тегло 8.00 кг
СОРТ

Каберне,Мерло,Шардоне,Совиньон блан

РЕКОЛТА

2018-2019

ПРОФИЛ

Сухо

ОБЕМ

6 х 750 ml.

ikonki

Промо кашон Руевит състоящ се от:

1 бутилка Булвайн Каберне совиньон

Произведено от 100% грозде Каберне Совиньон, клон 169. Беритбата извършваме ръчно, в касети. Добивът е редуциран с цел повишаване на качеството на вината. Максимално бързата преработка на гроздето влияе положително върху запазването на свежестта и ароматите. Класическо вино с плътен вишневочервен цвят и леки виолетови оттенъци с перфектен вкусов баланс на интензивен плодов аромат, получен благодарение на точния момент на бране на гроздето. Отлежавало между шест и девет месеца в френски и български дъбови бъчви.

1 бутилка Булвайн Мерло

Вино създадено от грозде Мерло клон 367, който е изключително подходящ за производството на млади вина с подчертан плодов характер. Добивът е редуциран. Гроздето се бере подборно, ръчно, в касети. Близостта на избата ни позволява максимално бърза преработка, за да запазим свежестта и ароматите на гроздето. Чисто сортово Мерло е с нежен тъмночервен цвят. Усещат се ментови нотки в аромата, фин, добре структуриран вкус, с дължина и сладост. Лекият дъбов аромат се дължи на отлежаването в дъбови бъчви.

1 бутилка Булвайн Ризлинг 

Виното, с леко до средно тяло, се разгръща с изразена свежест и минералност. Цветът е ненаситен, чист, с искрящи отблясъци. Виното разполага с отличен потенциал за стареене.

1 бутилка Булвайн Шардоне

Сортът Шардоне е един от най-популярните и се радва на успех в целия свят. Нашето вино е произведено от ръчно набрано грозде сорт Шардоне, клон 96, който е предпочитан за производството на висококачествени вина. Виното е с елегантен златист цвят със зеленикави оттенъци. Притежава чудесен хармоничен вкус от плодове и фин нюанс на билков мед. Освежаващо и плътно с дълъг, зрял финал.

1 бутилка Булвайн Розе

Розето от Каберне е едно жизнено вино с изключителна дълбочина и елегантност. Ароматът му е много фин, деликатен и хармоничен с подчертана плодова свежест. Вкусово се усещат осезаеми сортови изяви, с великолепен баланс и структура.

Подарък:

1 бутилка Лимитирана серия  Мерло

Водени от философията, че най-доброто вино се прави от най доброто грозде, с много грижа и любов Руевит Естейт създаде своите вина. Чудесно Мерло с добре структуриран вкус, подходящ за истински ценители на виното. Промо

Също може да ви хареса…

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop