2017,2018

Колекционен сандък с 12 бутилки

Най-големите ценители на виното могат да бъдат изненадани с „Колекционен сандък с 12 бутилки“. Сандъкът е ръчно изработен и съдържа по четири бутилки от лимитираната серия Каберне, Мерло и Шардоне, но може да бъде комбиниран и по желание на клиента. Той е подходящ както за подарък, така и за енотечна колекция

Безплатна доставка до офис на  куриерска фирма СПИДИ

199.00 лв.

Тегло 19 кг
СОРТ

100% Cabernet Sauvignon, 100% Merlot, 100% Chardonnay

РЕКОЛТА

2017,2018

Профил

Сухо

АЛКОХОЛ

13%-13.5%

ОБЕМ

12 x 750 mL

ikonki

Лимитирана серия Мерло с восък

Гроздето е обрано ръчно много внимателно в малки касетки. Отлежава 12 месеца в 500 литрови български дъбови бъчви. Непрогледен тъмно червен цвят. Хармоничен и интензивен аромат. Вкусът е елегантен с изключителен баланс и интензивен плодов характер. Вино е с отлична структура, концентрация и комплексност. Притежава сериозен потенциал за развитие през следващите няколко години.

Лимитирана серия Каберне Совиньон с восък

Благодарение на изключителната прецизност при брането и окачествяването на гроздето имаме удоволствието да ви представим едно изключително и неповторимо Каберне совиньон, запечатано по един по нестандартен, но в същото време доказал с времето се метод на затваряне на бутилката  с восък.

Лимитирана серия Шардоне с восък

Едно Шардоне с бледозелени оттенъци чудесен баланс от плодове и фин нюанс на билков мед, получен благодарение на ранното бране на гроздето.Освежаващ и плътен вкус с дълъг зрял финал. Подходящо за подарък или за експонат към енотечна колекция.

Също може да ви хареса…

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop