2019

Бял Промо Кашон

Съдържа:

2 бр.  Булвайн Шардоне

2 бр.  Булвайн Мускат 

1 бр.  Булвайн Ризлинг

ПОДАРЪК –  Лимитирана серия Шардоне

Безплатна доставка до офис на  куриерска фирма СПИДИ.

Тегло 7.5 кг
СОРТОВЕ

Шардоне , Мускат и Ризлинг

РЕКОЛТА

2019

ПРОФИЛ

Сухо

обем

6 х 750 ml.

ikonki

Промо кашон състоящ се от:

2 бутилки Булвайн Шардоне

Сортът Шардоне е един от най-популярните и се радва на успех в целия свят. Нашето вино е произведено от ръчно набрано грозде сорт Шардоне, клон 96, който е предпочитан за производството на висококачествени вина. Виното е с елегантен златист цвят със зеленикави оттенъци. Притежава чудесен хармоничен вкус от плодове и фин нюанс на билков мед. Освежаващо и плътно с дълъг, зрял финал.

1 бутилки Булвайн Ризлинг

Гроздето се бере ръчно и ферментира при контролирана температура с цел максимално запазване на свежестта. Виното, с леко до средно тяло, се разгръща с изразена свежест и минералност. Цветът е ненаситен, чист, с искрящи отблясъци. Виното разполага с отличен потенциал за стареене.

 

2 бутилки Булвайн Мускат

Виното притежава интензивни, типично сортови аромати. Тялото е леко, ефирно и хармонично. (температура на сервиране). Ако харесвате свежи и ароматни млади вина с добър баланс между киселини и сладост, опитайте този Мускат.

Подарък: 

1 бутилка Лимитирана серия Шардоне

Едно Шардоне с бледозелени оттенъци чудесен баланс от плодове и фин нюанс на билков мед, получен благодарение на ранното бране на гроздето.Освежаващ и плътен вкус с дълъг зрял финал. Подходящо за подарък или за експонат към енотечна колекция.

Добрите вина изискват и нещо повече от добра почва и здрави лози – нещо, с което нашето семейство превръща мечтите в реалност – упорита работа и страст. Ние влагаме не само физически труд, но и частица от себе си в работата си и вярваме, че в нашите вина вие ще усетите именно тази любов,страст и енергия, с която ние ги произвеждаме.

ОПИТАЙТЕ НАШИЯ ПРОМО КАШОН…

Също може да ви хареса…

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop