Sold Out!
2019

Булвайн Совиньон блан

Гроздоберът се извършва рано сутринта в оптималния етап на зрелостта на гроздето. Специфичността на тероара, който е особено благоприятен за отглеждането на бели сортове, допринася за създаването на едно прекрасно вино. Ферментацията протича в малки съдове с постоянен контрол на температурата в продължение на 15-20 дни. Виното се характеризира със средно интензивен, искрящ жълто-зелен цвят. То притежава свеж, комплексен, плодов аромат с типичния за сорта характер. Виното е чудесно за самостоятелна консумация, като аперитив, но също така – може да се сервира с морски дарове или сирена. Комбинацията от ястията поднесени със този Совиньон блан се превръща в истински празник за сетивата.

+ ПОДАРЪК  DROPSTOP

Drop Stop прогонва капките на вино завинаги! Няма повече винени петна по масата. Благодарение на гъвкавия си материал, DropStop е подходящ за всяка бутилка. Красив на външен вид, лесен за използване и изключително функционален. Изплакнете за повторна употреба.

Как да използвате Drop Stop:
1. Навийте Drop Stop.
2. Поставете в гърлото на бутилката.
3. Налейте вино, без да разливате капка!
4. Изплакнете, подсушете и използвайте повторно.

Безплатна доставка над 50 лв. до офис на  куриерска фирма СПИДИ

12.80 лв.

Изчерпан

Тегло 1.250 кг
СОРТ

100% Совиньон блан

РЕКОЛТА

2019

ПРОФИЛ

Сухо

Алкохол

13%

Обем

750 mL

Награди

Златен медал VINARIUM 2020

Дегустационен репортаж

ikonki

СПЕЦИФИКА НА ВИНОТО

Водени от философията, че най-доброто вино се прави от най-доброто грозде, с много грижа и любов, Руевит Естейт създава своите вина. Един Совиньон блан с концентриран аромат, вплитащ в себе си тревисти нотки. Виното е хармонично, балансирано и меко на вкус. Този Совиньон блан ще направи вашия празник незабравим.

Булвайн совиньон блан
carbonara

ВИНО И ХРАНА

Също може да ви хареса…

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop