Sale!
2019

Бял Промо Кашон

Съдържа:

2 бр.  Булвайн Шардоне

2 бр.  Булвайн Мускат 

1 бр.  Булвайн Ризлинг

ПОДАРЪК –  Лимитирана серия Шардоне

Безплатна доставка до офис на  куриерска фирма СПИДИ.

63.90 лв.

Weight 7.5 kg
СОРТОВЕ

Шардоне , Мускат и Ризлинг

РЕКОЛТА

2019

ПРОФИЛ

Сухо

обем

6 х 750 ml.

Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ikonki

Промо кашон състоящ се от:

2 бутилки Булвайн Шардоне

Сортът Шардоне е един от най-популярните и се радва на успех в целия свят. Нашето вино е произведено от ръчно набрано грозде сорт Шардоне, клон 96, който е предпочитан за производството на висококачествени вина. Виното е с елегантен златист цвят със зеленикави оттенъци. Притежава чудесен хармоничен вкус от плодове и фин нюанс на билков мед. Освежаващо и плътно с дълъг, зрял финал.

1 бутилки Булвайн Ризлинг

Гроздето се бере ръчно и ферментира при контролирана температура с цел максимално запазване на свежестта. Виното, с леко до средно тяло, се разгръща с изразена свежест и минералност. Цветът е ненаситен, чист, с искрящи отблясъци. Виното разполага с отличен потенциал за стареене.

 

2 бутилки Булвайн Мускат

Виното притежава интензивни, типично сортови аромати. Тялото е леко, ефирно и хармонично. (температура на сервиране). Ако харесвате свежи и ароматни млади вина с добър баланс между киселини и сладост, опитайте този Мускат.

Подарък: 

1 бутилка Лимитирана серия Шардоне

Едно Шардоне с бледозелени оттенъци чудесен баланс от плодове и фин нюанс на билков мед, получен благодарение на ранното бране на гроздето.Освежаващ и плътен вкус с дълъг зрял финал. Подходящо за подарък или за експонат към енотечна колекция.

Добрите вина изискват и нещо повече от добра почва и здрави лози – нещо, с което нашето семейство превръща мечтите в реалност – упорита работа и страст. Ние влагаме не само физически труд, но и частица от себе си в работата си и вярваме, че в нашите вина вие ще усетите именно тази любов,страст и енергия, с която ние ги произвеждаме.

ОПИТАЙТЕ НАШИЯ ПРОМО КАШОН…

You may also like…

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop